Tres Jardins s’uneixen per fer promoció conjunta

07/02/2011 at 20:44 Deixa un comentari

ES PACTEN ACCIONS CONJUNTES DE PROMOCIÓ

DELS JARDINS DE SANTA CLOTILDE, PINYA DE ROSA I MARIMURTRA

El propvinent divendres dia 11 de febrer se signarà un conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Lloret de Mar, la Fundació Carl Faust i l’empresa Jardí Botànic Parc Pinya de Rosa, S.L. amb el propòsit de desenvolupar accions promocionals dels jardins de Santa Clotilde, Marimurtra i Pinya de Rosa cercant economies d’escala que els permetin de disposar de més recursos per al seu manteniment i millora.

Tots tres jardins, situats a la comarca de la Selva i concretament als municipis de Blanes i Lloret de Mar, van ser creats per iniciatives privades durant la primera meitat del segle passat. Amb alt valor paisatgístic com a denominador comú, constituint béns culturals de gran valor, era aconsellable la mútua cooperació per potenciar-ne el coneixement i l’accés del públic en general.

Firmaran el document l’Il·lm. Sr. Xavier Crespo i Llobet, alcalde de l’Ajuntament de Lloret de Mar, el Sr. Jordi Xena i Ballada, patró de la Fundació Carl Faust, i el Sr. Albert Aynés i Aubía, en representació de la societat gestora del jardí Pinya de Rosa.

Entry filed under: No catal·logat.

Telecontrol i telegestió: de les dobles xarxes al reg d’espais verds JORNADA TÈCNICA,PREVENCIÓ I LLUITA CONTRA EL MORRUT DE LES PALMERES

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Benvinguts

Benvinguts al bloc de l'APEVC, l'Associació de Professionals dels Espais Verds de Catalunya.

Entra la teva adreça de correu electrònic per subscriure't a aquest bloc i rebre un resum (setmanal o diari o instantani) de les noves entrades publicades.

Uneix altres 66 subscriptors

Arxius

Nombre de visites acumulades

  • 13.928 visites

A %d bloguers els agrada això: