Re-naturalització. Intervenció del Grup de Paisatge de l’APEVC al Girona, Temps de Flors.

19/06/2010 at 21:21 Deixa un comentari

La natura busca el seu lloc en la ciutat. Les construccions dutes a terme per les persones fan que cada vegada més, la natura es troba empresonada en aquells llocs on decidim que ha  d’estar.

La intervenció pretén fer una reflexió sobre la necessitat de trobar formes de convivència entre les persones i la natura per què les dues puguin trobar el seu lloc sense arribar a les tensions que el seu enfrontament pot arribar a crear.  

El lloc d’intervenció, un mur de pedra de considerables dimensions, ha estat l’element inspirador de la proposta. El mur és l’element constructiu per excellència i ens ajuda a crear el llenç on desenvolupar la tensió naturahome.  

Aquesta tensió es vol representar a través d’unes arrels d’arbre que trepen per la paret buscant un lloc més favorable, allà on les flors es desenvolupen amb tota la seva grandesa. 

A efectes pràctics, per a representar les arrels de l’arbre s’utilitzaran branques de restes de poda. Aquestes branques sortiran de la part inferior del mur, concretament de la part enreixada, en direcció a la part superior oposada, on es trobaran les flors. Per a aconseguir major contrast cromàtic i dinamisme, les branques es pintaran de blanc i la flor utilitzada serà gerberes de color vermell.
 
Grup de Paisatge. APEVC.

Entry filed under: Actes puntuals, Notícies APEVC.

Curs: Taller i màquines en jardineria; manteniment, seguretat i gestió La nova política de l’aigua i els espais verds

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Benvinguts

Benvinguts al bloc de l'APEVC, l'Associació de Professionals dels Espais Verds de Catalunya.

Entra la teva adreça de correu electrònic per subscriure't a aquest bloc i rebre un resum (setmanal o diari o instantani) de les noves entrades publicades.

Uneix altres 66 subscriptors

Arxius

Nombre de visites acumulades

  • 13.928 visites

A %d bloguers els agrada això: